Tel: +31 (0) 40 78 20 201 | Email: info@globalposition.nl

ONS MEEST GEAVANCEERDE TRACKER. BEKIJK ALLE VOERTUIGDATA.​
€ 199 ex. BTW
+ €7.95 PER MAAND
ALTIJD TOT 180 DAGEN STANBY, GEEN INSTALLATIE NODIG.​
€ 199 ex. BTW
+ €0 PER MAAND
ONS MEEST EENVOUDIG TRACK EN TRACE SYSTEEM.​​
€ 139 ex. BTW
+ €5.95 PER MAAND

INBOUW TRACKERS


DE TRACKER OPTIMAAL GEBRUIKEN


Een inbouw tracker is perfect geschikt voor toepassingen waarbij locatie-acquisitie van externe objecten nodig is:, denk bijvoorbeeld aan wagenparkbeheer, autoverhuurbedrijven, taxibedrijven, openbaar vervoer, logistieke bedrijven, personenauto’s enzovoort.

De inbouwtracker kan taken uitvoeren op externe objecten, zoals het controleren van de motorstatus en het besturen van de deur van de vrachtwagen.

Image
Image

OBD COMPUTER


DIGITAAL JE BOORDCOMPUTER UITLEZEN


Het belangrijkste kenmerk van de OBD Tracker is het lezen van OBDII-standaardgegevens van de boordcomputer van een voertuig. Gecombineerd met een moeiteloze en goedkope integratie, is het een gemakkelijke en krachtige oplossing. Het apparaat ondersteunt verschillende Bluetooth Low energy-sensoren, bakens, handsfree headsets, firmware en configuratie-updates via Bluetooth.
Het is een perfecte tracker voor een breed scala aan gebruiksscenario’s – inclusief vlootbeheer van lichte bedrijfsvoertuigen, chauffeurslogboek, verzekeringstelematica (UBI), autoverhuur, leasing en meer.

TRACKERS SENSOREN


BEDIEN JE VOERTUIG OP AFSTAND


De nieuwste toevoeging van BLE-sensoren breidt de gedekte businesscases uit: activa, trailers of andere specifieke bewaking van de bewegingsstatus van apparatuur, hoekpositie en onverwachte bewegingsdetectie. Bluetooth-bewegingssensoren zijn kleine signaalzenders met configureerbare signaalsterkte en gegevensverzendintervallen. De sensor maakt gebruik van geavanceerde Bluetooth 4.0 LE-technologie om gegevens van grote afstanden te krijgen (binnen 500 meter in het open veld) en kan tot 16 jaar werken op één batterij.

Image

Wilt u meer weten over ons systeem? Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Vraag dan direct bij ons een demo aan, of kom langs bij ons op locatie in Helmond.

BOEK EEN DEMO