Tel: +31 (0) 40 78 20 201 | Email: info@globalposition.nl

GPS PLATFORM

Met de software en bijbehorende app van Global position zijn er tal van toepassingen te bedenken zoals onder andere de auto en transportbranche, maar ook voor legio andere branches zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het traceren van motorfietsen, boten, elektrische fietsen en aanhangers, maar ook waardevolle gereedschappen, aggregaten of machines. Kort gezegd is alles wat u voor u van materiële waarde is, door ons te traceren!

Image
Image

VOERTUIGEN LIVE OP DE KAART


Bekijk al je voertuigen live op de kaart. De posities worden direct geupdate en zichtbaar gemaakt. Hierdoor mis je geen enkel moment en kan je alles direct volgen.

DIRECT SENSOR & CANDATA


Met onze unieke module koppellen wij een candata reader aan het voertuig. Direct is alle voertuigdata inzichtbaar, RPM, kilometerstanden, deur open of dicht, brandstofverbruik etc. Door externe sensoren aan te maken, stuurt het platform een update als de ingestelde sensor veranderd. Bijvoorbeeld als de deuren open gaan.

Image
Image

PLAYBACK DE ROUTE


Bekijk de route per seconde en zie op welke en welke tijd het voertuig gereden heeft.

BESTUUR OP AFSTAND


Met onze CAN module kunnen we op afstand de deuren openen van de auto of de gehele auto blokkeren. Koppel dit aan het autoalarm en voorkom diefstal.

Image
Image

PRIVE/ZAKELIJK SCHAKELAAR


De prive/zakelijk schakelaar houdt exact je prive gebruik van de auto bij. Het voorkomt ook dat je werkgever je prive gebruik van je auto kan volgen.

GEPLANDE RAPPORTAGE


Plan de rapportage in, zodat je elke dag een uitgebreid rapport ontvangt in de email. Natuurlijk kan er ook direct een rapport worden gedownload.

Image
Image

GEOFENCING

Controle over al je materiële waarde. Een geofence is een virtuele omheining of omtrek rond een fysieke locatie. Net als bij een echte omheining creëert een geofence een afbakening tussen een locatie en het gebied eromheen. Daarnaast kan een geofence bewegingen binnen het afgebakende gebied detecteren.

ECO-SCORE

Bekijk het eco verbruik van de chauffeur. Hoe hard gaat iemand door de bochten, hoe hard wordt er opgetrokken of wordt er hard geremd. Met deze tool kan je direct inzicht krijgen van de eco-score op jou gereden route.

VERHUURTOOL (Q1-2023)

Per 2023 is onze unieke verhuurtool actief, blijf op de hoogte van deze ontwikkeling.

Wilt u meer weten over ons systeem? Benieuwd geworden naar al onze mogelijkheden? Vraag dan direct bij ons een demo aan, of kom langs bij ons op locatie in Helmond.

BOEK EEN DEMO